Siivouspalvelut vahvalla ammattitaidolla

Vuokraehdot

Vuokraehdot

VUOKRAAMINEN

Vuokratessaan tuotteita www.siivousilo.fi -verkkokaupasta, asiakas (vuokraaja) hyväksyy nämä vuokraehdot.

Vuokranantajana toimii Siivousilo Oy (2729115-1). Vuokraaja on osapuoli, joka vuokraa tuotteet vuokranantajalta. Siivousilo Oy vuokraa laitteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille, sekä yrityksille Suomeen. Vuokrattavat laitteet ovat kokonaisuudessaan Siivousilo Oy:n (vuokranantajan) omaisuutta.

Tuotteet varataan vuokralle ja maksetaan siivousilo.fi-verkkopalvelussa, tuotteen maksu on myös mahdollista toimipisteessä pankki- tai luottokortilla. Tuotteet noudetaan käyttöön erikseen valitulta toimipisteeltä Järvenpäästä tai Lohjalta. Tuotteita noutaessa on esitettävä henkilöllisyystodistus. Jos tuotteen noutaja on eri kuin maksaja on tästä ilmoitettava varauksen yhteydessä.

Vuokraajan tulee varmistaa laitteen oikeanlainen toiminta ennen käyttöä. Koska tekstiilipesurissa käytetään vettä, on vesivahingon mahdollisuus olemassa. Vuokraajan tulee varmistaa laitteen oikeanlainen toiminta sellaisessa tilassa, jossa mahdollinen veden valuminen laitteesta ei aiheuta vesivahinkoja (esimerkiksi kylpyhuoneessa).

Vuokraaja on velvollinen tarkastamaan myös laitteen puhtauden ennen käyttöä, niin ettei laite aiheuta vahinkoa esimerkiksi pestävälle pinnalle. Mikäli laitteen oikeanlaista toimivuutta ja puhtautta ei ole varmistettu sellaisissa tiloissa, jossa se ei aiheuta vahinkoa vuokraajan omaisuudelle, ei vuokralle antaja ole velvollinen korvaamaan mahdollisia vahinkoja. Vuokranantaja ei ole velvollinen korvaamaan mahdollisista laitteen väärinkäytöstä aiheutuneita vahinkoja.

Tuotteiden lainaaminen eteenpäin kolmansille osapuolille on kielletty. Tuotteita ei saa viedä ulkomaille.

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Varaus on mahdollista perua viimeistään 24 tuntia ennen varauksen alkamista. Mikäli perut maksetun varauksesi varausehtojen mukaisesti (viimeistään 24 tuntia ennen varauksen alkamista), Siivousilo Oy palauttaa vuokramaksun kokonaisuudessaan. Mikäli peruutus tapahtuu tämän jälkeen, käyttämätöntä vuokrausta ei palauteta.

Ilmoita peruutuksesta sähköpostitse myynti@siivousilo.fi / 24h tai puhelimitse 0504100358 / 8-16.

TUOTTEIDEN PALAUTTAMINEN

Tuotteet tulee palauttaa noutopisteeseen viimeistään varauksen yhteydessä ilmoitettuun aikaan mennessä. Varausaika on yleensä vuorokauden, alkaen arkisin maanantai-torstai klo 14.00 ja päättyen seuraavana päivänä arkisin klo 13.00. Viikonlopuille vuokra-aika on aina automaattisesti perjantai klo 14 – maanantai klo 13. Tuotteen voi noutaa käyttöön ja palauttaa vapaasti vuokra-ajan sisällä. Vuokranantaja ei kuitenkaan hyvitä mahdollisesti lyhentynyttä vuokra-aikaa. Palautuksen tulee tapahtua kuitenkin viimeistään vuokra-ajan päättymiseen mennessä. Myöhästyneistä palautuksista veloitamme 50 euron maksun.

Palautuksen sisältö tulee olla sama, kuin tuotteita noudettaessa. Lisäksi tuotteet tulee puhdistaa tuotteissa ilmoitetun ohjeistuksen mukaan ja tuotteiden tulee olla täysin ehjiä. Mikäli tuotteita ei ole puhdistettu huolto-ohjeen mukaan, eikä etukäteen ole ostettu lisäpalveluna laitteen puhdistusta, on vuokranantajalla oikeus periä vuokraajalta puhdistamisesta aiheutuneista kuluista 40 euron maksu

TUOTTEEN RIKKOUTUMINEN TAI KATOAMINEN

Mikäli tuote rikkoutuu normaalissa, käyttö-ohjeiden mukaisessa käytössä, vuokranantaja ottaa vastuun rikkoutumisesta, eikä vuokraaja ole korvausvastuussa. Mikäli tuote rikkoutuu tilanteessa, jossa vuokraaja käyttää tuotetta käyttöohjeiden vastaisesti, taikka muutoin tuotteen yleisen käyttötarkoituksen vastaisesti, on vuokraaja velvollinen suorittamaan vuokranantajalle uushankintahintaa vastaavan korvauksen. Lisäksi Vuokraaja on velvollinen suorittamaan varastetusta tai kadonneesta tuotteesta vuokranantajalle uushankintahintaa vastaavan korvauksen.

Tuotteelle aiheutuneesta vahingosta tai tuotteen katoamisesta tulee ilmoittaa välittömästi vuokranantajalle. Vuokraaja sitoutuu vuokrausehdot hyväksyessään huolehtimaan tuotteesta parhaansa mukaan. Vuokraajan tulee huolehtia, että hänellä on riittävät tiedot ja taidot käyttää tuotetta, vuokratun laitteen- ja sen käyttökohteen kuntoa vaarantamatta. Vuokranantajalla on oikeus periä pantti vuokrattavista tuotteista.

HINNAT

Vuokraushinta on 35€ vuorokausi ja viikonloppu (perjantai-maanantai) 65€ sisältäen arvonlisäveron (24%). Tarkka vuokra-aika ilmoitetaan aina varauksen yhteydessä. Mikäli vuokraaja jättää noutamatta tuotteen, ei vuokranantaja korvaa / palauta käyttämättä jätettyä tai lyhentynyttä vuokra-aikaa. Vuokrahintaan ei sisälly puhdistusainetta. Puhdistusaineen voi ostaa siivousilo.fi verkkokaupasta.

MAKSUTAVAT

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Klarna Oy (2247127-6) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Klarna Oy näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Klarna Oy:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan. Laskulle ostaessa klarna Oy suorittaa kaikille kuluttaja-asiakkaillemme luottotietotarkistuksen.  Luottotietoja ei tallenneta mihinkään rekisteriin, vaan käyttötarkoitus on kertaluontoinen tarkistus. 

Noutopisteessä käy maksuvälineenä pankki- tai luottokortti.

ONGELMATILANTEET

Vuokranantaja saa tarvittaessa irtisanoa sopimuksen heti ja vuokraajan tulee välittömästi palauttaa tuote mikäli vuokraaja on antanut vääriä tietoja, laiminlyönyt vuokran maksamisen, hoitanut tuotetta vuokraehtojen vastaisesti tai rikkonut muutoin sopimusta.

Mikäli tuote vioittuu tai katoaa vuokra-aikana, on vuokraaja velvollinen ilmoittamaan siitä viipymättä vuokranantajalle. Varkaustapauksissa on vuokraajan tehtävä ilmoitus poliisille ja myös vuokranantajalle. Mahdollinen vakuutuskorvaus tulee ohjata vuokranantajalle.

Vuokranantajalla on oikeus periä vuokraajalta vuokraajan aiheuttamien vahinkojen, korvaavien tuotteiden tai saatavien perinnästä aiheutuneet kulut toteutuneiden kustannusten mukaisina.

TIETOJEN KÄSITTELY

Vuokraaja hyväksyy tietojen käsittelyn tietosuojaselosteen mukaisesti.

LISÄTIETOJA

Tarvittaessa lisätietoja vuokraehdoista saat sähköpostitse osoitteesta myynti@siivousilo.fi tai puhelimitse numerosta 050 4100 358