Siivouspalvelut vahvalla ammattitaidolla
Heti Pesukoneen puhdistaja 200ml
Heti Pesukoneen puhdistaja 200ml

Heti Pesukoneen puhdistaja 200ml

3,40 €
sis. 24 % ALV
Puhdistusaine poistaa rasvaa ja kalkkisaostumia tehokkaasti raikastaen samalla koneet. Tuoksu: tuoksuton
Toimitus 0-5 arkipäivää

Heti Pesukoneenpuhdistaja auttaa säilyttämään astianpesukoneen ja pyykinpesukoneen pesutehon ja auttaa pidentämään koneiden käyttöikää. Puhdistusaine poistaa rasvaa ja kalkkisaostumia tehokkaasti, raikastaen samalla koneet. Tuote on tuoksuton ja miellyttävä käyttää. Valmistettu Heinävedellä. 100% Biohajoava ja vegaaninen. pH 2,4.


Jotta koneet pysyisi jatkuvasti puhtaana, on suositeltavaa käyttää koneenpuhdistusainetta säännöllisesti (pesukoneen käyttötiheydestä riippuen 1–2 kuukauden välein).

Käyttö

Käyttö astianpesukoneessa: Käytetään tyhjässä astianpesukoneessa. Annostele 20-30ml (kaksi korkillista) astianpesukoneen pesuainelokeroon. Käynnistä astianpesukone normaalilla pesuohjelmalla, jonka lämpötila on vähintään 65°C.

Käyttö pyykinpesukoneessa: Käytetään tyhjässä pyykinpesukoneessa. Annostele 100ml pyykinpesukoneen pesuainelokeroon. Käynnistä pyykinpesukone normaalilla pesuohjelmalla, jonka lämpötila on 90°C.

Pakkaus ja kierrätysohjeet

Pullo 100% kierrätysmuovia, koko 200 ml.

Pakkaus voidaan laittaa muovinkeräykseen, Jätteiden loppulajittelua helpottaa korkin irrottaminen pullosta erikseen. Pullo on myös hyvä huuhtaista kylmällä vedellä ennen kierrätykseen laittamista.

Varoitus

Ärsyttää ihoa. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Säilytä lasten ulottumattomissa. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE: Pese runsaalla vedellä. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Jos silmä-ärsytys jatkuu: Hakeudu lääkäriin.

Tuotesarjan tuoteselostukset sekä ainesosaluottelot

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 15790539
Tuotenumero: 6414505139938