Siivouspalvelut vahvalla ammattitaidolla
Heti Lasinpesu 500ml
Heti Lasinpesu 500ml

Heti Lasinpesu 500ml

4,90 €
sis. 24 % ALV
Heti Lasinpesu on käyttövalmis ja helppokäyttöinen pesuaine lasi- ja peilipintojen puhdistamiseen sekä tahranpoistoon. Tuoksu: sade
Toimitus 0-5 arkipäivää

Kotimainen Heti Lasinpesu on käyttövalmis ja helppokäyttöinen pesuaine lasi- ja peilipintojen puhdistamiseen sekä tahranpoistoon. Sopii niin ikkunoiden, lasipöytien kuin peilien ja peiliovien puhdistamiseen. Helppo ja nopea tapa pestä lasi- ja peilipintoja sisällä, suihkuta tuotetta puhtaaseen liinaan ja pyyhi. Raikkaan tuoksuinen tuote sisältää kotimaista Rajamäen väkiviinaetikkaa joka estää raitojen syntymistä ja kirkastaa ikkunoita ja peilejä. Tuote on 100% biohajoava ja vegaaninen. Ph 6,0. Tuote valmistetaan Heinävedellä. 

Pakkaus ja kierrätysohjeet

Pullo 100% kierrätysmuovia, koko 500 ml. Pakkaus voidaan laittaa muovinkeräykseen, Jätteiden loppulajittelua helpottaa triggerin irrottaminen pullosta erikseen. Pullo on myös hyvä huuhtaista kylmällä vedellä ennen kierrätykseen laittamista.

Varoitukset

Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Säilytä lasten ulottumattomissa. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Jos silmä-ärsytys jatkuu: Hakeudu lääkäriin.

Tuotesarjan tuoteselostukset sekä ainesosaluottelot 

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 15780056
Tuotenumero: 6414505043761