Siivouspalvelut vahvalla ammattitaidolla
Heti Kylpyhuone 500ml
Heti Kylpyhuone 500ml
Heti Kylpyhuone 500ml

Heti Kylpyhuone 500ml

4,90 €
sis. 24 % ALV
Etikkapohjainen pesuaine saniteetti- ja saunatilojen kaikkien pintojen puhdistamiseen. Tuoksu: sitrus
Toimitus 0-5 arkipäivää

Heti kotimainen Kylpyhuone spray sisältää Rajamäen väkiviinaetikka ja sopii kylpyhuoneen, vessan- ja saunatilojen kaikkien pintojen päivittäiseen puhdistamiseen.

Kylpyhuonepesun sisältämä kotimainen väkiviinaetikka auttaa poistamaan tehokkaasti saippuajäämiä ja saa kaakelit kiiltävän puhtaiksi. Säännöllisesti käytettynä se estää saostumien muodostumista.

Tuote sopii useimmille kylpyhuoneen pintamateriaaleille kuten maali, lakka, teräs, lasi, muovi ja lasitetut kaakelit. Huokoisten materiaalien kohdalla kannattaa kokeilla aineen soveltuvuutta pienelle, näkymättömälle alueelle. Tuote ei kuitenkaan sovi luonnon materiaalien pesuun joita, ovat esimerkiksi käsittelemätön puu ja marmori.

Tuoksuna tuotteessa on raikas sitrus.  Valmistettu Heinävedellä, tuote on 100% biohajoava ja vegaaninen. pH 3,5.

Pakkaus ja kierrätysohjeet

Pullo 100% kierrätysmuovia, koko 500 ml. Pakkaus voidaan laittaa muovinkeräykseen, Jätteiden loppulajittelua helpottaa triggerin irrottaminen pullosta erikseen. Pullo on myös hyvä huuhtaista kylmällä vedellä ennen kierrätykseen laittamista.

Varoitus

Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Säilytä lasten ulottumattomissa. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Jos silmä-ärsytys jatkuu, hakeudu lääkäriin.

Tuotesarjan tuoteselostukset sekä ainesosaluottelot 

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 15780058
Tuotenumero: 6414505043839