Siivouspalvelut vahvalla ammattitaidolla
Heti Kirjopyykki 1,5l
Heti Kirjopyykki 1,5l
Heti Kirjopyykki 1,5l

Heti Kirjopyykki 1,5l

7,30 €
sis. 24 % ALV
Etikkapohjainen pyykinpesuaine kaikelle kirjopyykille ja kaikille materiaaleille. Tuoksu: mieto ja silkkinen
Toimitus 0-5 arkipäivää

HETI-tuoteperheen kotimainen pyykinpesuneste sopii kaikille materiaaleille (paitsi arat kuidut kuten esim. villa ja silkki), myös Gore-Tex-vaatteille. Kotimaista Rajamäen väkiviinaetikkaa sisältävä pesuneste poistaa tehokkaasti lian ja raikastaa tunkkaisenkin pyykin. Parfymoitu pyykinpesuneste jättää vaatteisiin miedon miellyttävän tuoksu. Värisuoja auttaa pitämään värit kauniina. 99% biohajoava ja 100% vegaaninen.

Pyykinpesun tuloksen viimeistelee sarjan täydentävät HETI-pyykkietikat, valitse lempi tuoksusi tai käyttöön sopiva pyykkietikka, esimerkiksi liinavaatteille pehmeän tuoksuisen ja urheiluvaatteille energisoivan pyykkietikan. Lue lisää Heti pyykkietikat. pH 8,5. Valmistettu Heinävedellä!

Pakkaus

Pullo muovia, koko: 1,5 litraa.

Pakkaus voidaan laittaa muovinkeräykseen, Jätteiden loppulajittelua helpottaa korkin irrottaminen pullosta erikseen. Pullo on myös hyvä huuhtaista kylmällä vedellä ennen kierrätykseen laittamista.

Varoitus

Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Säilytä lasten ulottumattomissa. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Jos silmä-ärsytys jatkuu: Hakeudu lääkäriin. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti.

Tuotesarjan tuoteselostukset sekä ainesosaluottelot

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 15780061
Tuotenumero: 6414505043938