Siivouspalvelut vahvalla ammattitaidolla
Heti Keittiön pinnat 500ml
Heti Keittiön pinnat 500ml
Heti Keittiön pinnat 500ml

Heti Keittiön pinnat 500ml

4,90 €
sis. 24 % ALV
Etikkapohjainen pesuaine lian ja rasvan puhdistamiseen myös rosterisilta keittiön pinnoilta. Tuoksu: minttu & bergamotti
Toimitus 0-5 arkipäivää

Keittiönpintojen puhdistukseen kehitetty käyttövalmis, väkiviinaetikkapohjainen HETI-pesuaine on kiireisen arkisiivoojan pelastus. Suihkauta ja pyyhi – saat rasvan ja lian helposti pois työtasoilta, liedeltä, tiskipöydältä ja kaapinovista. HETI-puhdistusaine poistaa tehokkaasti myös sormenjäljet rosteripinnoilta.

Tuote sopii useimmille keittiön pintamateriaaleille kuten maali, lakka, teräs, lasi, muovi ja lasitetut kaakelit. Huokoisten materiaalien kohdalla kannattaa kokeilla aineen soveltuvuutta pienelle, näkymättömälle alueelle. Tuote ei kuitenkaan sovi luonnon materiaalien pesuun joita, ovat esimerkiksi käsittelemätön puu ja marmori.

Siivoustuloksen viimeistelee raikas mintun ja bergamotin tuoksu.  Valmistettu Heinävedellä, biohajoava ja vegaaninen. pH 10,5.

Pakkaus ja kierrätysohjeet

Pullo 100% kierrätysmuovia, koko 500 ml. Pakkaus voidaan laittaa muovinkeräykseen, Jätteiden loppulajittelua helpottaa triggerin irroittaminen pullosta erikseen. Pullo on myös hyvä huuhtaista kylmällä vedellä ennen kierrätykseen laittamista. 

Varoitus

Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Säilytä lasten ulottumattomissa. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Jos silmä-ärsytys jatkuu, hakeudu lääkäriin.

Tuotesarjan tuoteselostukset sekä ainesosaluottelot

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 15780059
Tuotenumero: 6414505043860