Siivouspalvelut vahvalla ammattitaidolla
Ecoegg Bambupyyherulla
Ecoegg Bambupyyherulla
Ecoegg Bambupyyherulla
Ecoegg Bambupyyherulla

Ecoegg Bambupyyherulla

15,90 €
sis. 24 % ALV
Ecoegg - bambupyyherulla, 20 arkkia Ecoegg - bambupyyhkeet ovat ympäristöystävällisiä ja korvaavat kodin talouspaperirullan.
Toimitus 0-5 arkipäivää

Bambusta valmistetut pyyhkeet ovat uudelleenkäytettäviä, vahvoja ja imukykyisiä ja ne voidaan pestä jopa 85 kertaa, minkä ansiosta voit käyttää yhden pakkauksen pyyhkeitä jopa 1700 kertaa.

Kuinka bambupyyhkeet toimivat?

Toisin kuin tavallinen kertakäyttöinen talouspaperirulla - jonka käytät ja heität pois, bambupyyhkeet ovat uudelleen käytettäviä. Heitä ne vain pesukoneeseen likaisina ja pese 40°C. Voit pestä jokaisen arkin jopa 85 kertaa ja huomaat, että se pehmenee joka pesukerralla. Bambu on yksi vahvimmista ja kosteutta imevimmistä luonnollisista materiaaleista. Käytä sitä märkänä tai kuivana, kun puhdistat, pyyhit tai kuivaat sotkuja, roiskeita, pölyä ja likaa. Bambupyyhe ei naarmuta eikä nukkaa tai jätä mitään jälkiä.

Vaihtamalla talouspaperin ekologisiin bambupyyhkeisiin et vain vähennä kertakäyttöisten muovipakkausten ja paperin määrää, vaan säästät samalla myös rahaa: ympäristöystävällistä ja taloudellista!

Älä käytä huuhteluainetta

Ominaisuudet :

Rullassa  20 kpl pyyhkeitä jotka uudelleen käytyttävissä jopa 85 kertaa

Materiaali Bambu viskoosi sekoitus

90% Bambu kuituja

10% PLA  maissitärkkelyksestä (biohajoava ja hiilineutraali )

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 0799439555976