Siivouspalvelut vahvalla ammattitaidolla

Heti

Monikäyttöinen etikka

Etikka soveltuu ruuanlaiton lisäksi myös monenlaiseen puhdistamiseen. Etikan puhdistavat – kalkkisaostumia ja rasvaa poistavat, pintoja ja kuitujen värejä kirkastavat – luontaiset ominaisuudet on tunnettu Suomessa jo vuosisatoja. Väkiviinaetikkaa voi käyttää esimerkiksi kodinpuhdistuksessa yleispuhdistusaineena, pyykin huuhteluaineena ja kodinkoneiden kalkinpoistossa. Väkiviinaetikka tulee kuitenkin laimentaa riittävästi, eikä sitä pidä käyttää herkille materiaaleille.Oikeanlaista kemiaa

Käyttövalmiissa HETI-tuotteissa yhdistyvät uudet ja vanhat konstit. Kun perinteinen etikka otetaan osaksi nykyaikaista tuotekehitystä ja viimeistellään modernin kemianteollisuuden osaamisella, lopputuloksena on käyttäjäystävälliset, tehokkaat pesuaineet, jotka helpottavat kiireisen nykyihmisen kotitöitä. Etikassa sen salaisuus.

Puhtautta ja tuoksua kotiin

HETI-tuoteperheeseen kuuluvat käsisaippua, keittiön pintojen puhdistusaine, yleispesuaine, kylpyhuonepesu, kirjopyykinpesuaine ja pyykkietikka. Tuoteperhe kasvaa kysynnän mukaan. Tuotteissa on miellyttävät, raikkaat tuoksut, esimerkiksi minttua ja koivua.

Etikkapohjaisen tuoteperheen täydentää etanolipohjainen HETI Lasinpesu, jossa on tehokas likaa hylkivä TFC-pinnoite. Lasinpesuaine on tuoksuton.

Heti tuoteperhe